Post by faitonorthtaci on Feb 23, 2022 8:29:11 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu naudu ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Mana pēdējā atsauksme bija 3 zvaigznes un 5 zvaigznes. Tagad 1 zvaigznīte, ielādes ekrānā ir nepieciešams ilgs laiks. Pēc tam, kad es atkal atvēru spēli, tā avarēja manu spēli, pēc tam tā atkal avarēja manu spēli, lūdzu, novērsiet šo problēmu.
Vienā no jūsu lietām man ir jāmaksā nauda 4 lietas, un jūs teicāt, ka tas ir bez maksas. Vienā no jūsu lietām man ir jāmaksā nauda 4 lietas, un jūs teicāt, ka tas ir bez maksas, es nekad nespēlēšu šo muļķīgo spēli Labojiet to
Fresh and tasty food in every meal time. lot to do with kids, nice evening shows. ... atrakciju parku Splash, piedzīvojumu zonu Soft Play un 4D kinoteātri.
Man tas ļoti patīk, bet rodas problēma, kad es vēlos spēlēt šo spēli, tā neatveras, lūdzu, izlabojiet to un vairāk iespēju iegūt dārgakmeņus un monētas Izveidojiet vairāk tērzēšanas iespēju vai tastatūru, tad mēs tērzējam paši, paldies, man tas patīk spēle ceru, ka sapratāt manu problēmu 😀❤
Laba spēle man patīk viss un lai dabūtu dzīvnieku jā gaida 24 stundas. Tos var nopirkt par daudz naudām. 😀😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃😄😄😄😄😅😅😅😅😅😆😆😆😆😆😉😉😉😉😉😊😊😊😊😋😋😋😋😎 😋😋😎😎😎😍😍😍😍😘😘😘😘😗😗😗😗😙😙😙😙😚😚😚😚☺☺☺☺🙂🙂🙂🙂🤗🤗🤗🤗😇😇😇🤔🤔🤔😐😐😐😑😑😑🙄 🙄🙄🙄😏😏😏☺😊🤗😋😉😇😎😉
Sveiki, Gyes: Es mīlu PKXD, piemēram, ja nespēlēju 1 dienu, es arī neguļu, mana lieta ir tāda, kāpēc ir iekļauta reāla nauda un kāpēc bruņas ir pārāk lielas, pasākumos mēs nevarējām dabūt dārgakmeņus tikai 50 biļetes un 200 monētas es saņemu vairāk, spēlējot Crazy run, Petparade un Fruit, vācot darbu, un, lūdzu, saglabājiet jaukas lietas, piemēram, virtuvi, gultu, vannas istabu utt. Tāpat kā es, arī daudzi vecāki neļauj viņiem paturēt īstu naudu. Ar īstiem tikai jaukajiem nāk nevis spēļu dārgakmeņi un monētas, Un ļoti žēl par šo ⭐⭐⭐, 😞😞😞😞😞😞.
Es patik spele
PK XD - Play with your Friends ጀብዱ vlkw
Pārdodot daudz naudas, nomainiet to, es to ienīstu, un Ziemassvētkos rediģēt mājas lieta nedarbojas, vienkārši sakiet "šīs lietas jau ir izmantotas" ES TO NĪNĪS, un tas ir labi, lai spēle Roblox tiktu slēgta
Man patīk, kā tu vari uztaisīt māju, un man tas nedaudz nepatīk, jo tev nav pārāk daudz to zaļo spārnu 😊☹
PK XD - Play with your Friends Dobrodružné dyu
Lejupielādēt PK XD.3 ... radīja Afterverse izstrādātāju komanda, kas žanrā Piedzīvojumu spēles.
Es zināju, ka šī ir labākā spēle pasaulē, tā ir problēma, daži cilvēki un es arī nevaru dot reālu naudu par pasākuma caurlaides administratora bruņām un nimda bruņām utt., lūdzu, izveidojiet visas preces viltotām monētām un dārgakmeņiem, kā arī no monētām un dārgakmeņiem.
Bubble Shooter Mania Puzles zhtf
Man tik ļoti patīk šī spēle. Tu varbūt domā, kāpēc es tev piešķīru 2 zvaigznes 🌟. Jo spēlējot spēli WiFi savienojums 8 ir labs 👍 bet tad spēle teiktu, ka nav WiFi savienojuma un otrs 🤔 iemesls ir tas, kāpēc neielādējas, lūdzu, izlabojiet problēmu, es zinu, ka tāpēc, ka mani brāļu spēle vienmēr tiek ielādēta, es saku, lūdzu, izlabojiet šo lai daudziem cilvēkiem nevajadzētu saskarties ar šo problēmu, un vēlreiz, lūdzu, atrisiniet šo problēmu 😔.
•Sveiki, šī spēle ir ļoti jautra, bet.. Cilvēki iebiedē citus cilvēkus. Es vēlos, lai viņi neiebiedētu cilvēkus, un pārējie ir jauki, un man patīk šī spēle bc.. Jūs varat spēlēt ar ļoti laipniem draugiem. Es vēlos, lai viņi būtu arī tirdzniecība, un es vēlos, lai jūs varētu pievienot tirdzniecības centru, lai mēs varētu doties pirkt, un es vēlos, lai jūs varētu izveidot arī bērnudārzu. Es vēlos, lai šī spēle būtu lielāka, kā tā izskatās, un pievienotu vairāk tērpu un paldies 🌹•
Tik stulbi
PK XD - 友達とプレイしよう アドベンチャー wdz
Es spēlēju šo spēli katru dienu un tagad zinu, ka, ja jums ir dārgakmeņi, jums kļūst mazliet garlaicīgi, jo jums ir viss. Mans tēvs man nopirka paku ar 6000 dārgakmeņiem un 900 dārgakmeņiem un 100 dārgakmeņiem, man tagad ir viss, ko vēlējos. Man gribētos, lai man būtu mašīnas un kad ir notikums, kad pērkot preces par naudu, tu tās pērc pa dārgakmeņiem🤟🏾🤟🏾🤜🤜
spēle, kas aizliedz savam spēlētājam pieteikties tikai tāpēc, ka tā ir "pārpildīta". kāds muļķīgs iemesls.
Ļoti slikta spēle, kad to atverot, reklāma tiek parādīta 2 pēc tam, kad reklāma ir beigusies, tā mani izsit, un tad man tā vairākas reizes jāsāk no jauna Ļoti slikta pēc atjaunināšanas, ceru, ka izlabosi
Tas ir labi un noņem stresu... bet es nevaru pierakstīties, tā pēkšņi tika izdzēsta. varbūt tāpēc, ka mana krātuve.. bet es tiešām neesmu apmierināts, jo monētas un mans mājdzīvnieks bija pazuduši.. 😭🔪
šī spēle ir ļoti jauka, taču mums ir vajadzīgas slidas vai kaut kas, ar ko braukt, un vairāk salas n vairāk atjauninājumu, piemēram, tirgus un policijas iecirknis un SLIMNĪCAS "skolas autobuss", mums ir nepieciešams vairāk atjauninājumu, bc man patīk lomu spēle, lūdzu pievienojiet šīs un pievienojiet tērzēšanā valsti "Mjanma" pls bc es dzīvoju Mjanmā, jo, ja kāds man jautā "no kurienes tu esi", es nevaru uz to atbildēt, un tas ir super lagyyyyyyyyyy, lūdzu, izlabojiet to, ja izlabosiet, es jums došu 5 zvaigznes
Apģērbu Izmēru Tabula Krievija | snsnodala.lv
Lejupielādēt PK XD.2 Android, Ko Izveidojis Afterverse - Izveidojiet, runājiet un spēlējiet
Tas ir labi, es domāju, ka tajā ir tik daudz kļūdu, man tas nepatīk... tāpēc, iespējams, ja jūs varat nomainīt visas kļūdas, es gribētu vai mēs vēlētos labāk...
Es piešķiru tai 1 zvaigznīti, jo tas netiek ielādēts tikai man, cilvēkiem, kuriem nav interneta, ir tas, lūdzu, izveidojiet to bezsaistē, jo šī spēle ir laba
Man patīk šī spēle, bet man riebjas tas, ka es nevaru pateikt visu, ko gribu, es gribēju teikt "šis ir mans brālis", bet es nevaru... Labi ar jauno atjauninājumu, manuprāt, mēs esam forši 👍bet es nepatīk, ka vajag dārgakmeņus, lai nomainītu savu vārdu, vai nevar vienkārši iestatīt taimeri vai kaut ko citu 😭
Es mīlu šito speli
Tā bija lieliska spēle, taču viena lieta, kas jums ir jālabo, ir tā, ka jums ir jāsalabo bruņu veikals, tāpēc, lūdzu, tikai vienu dienu, bet bruņas ir tik lētas, tāpēc es lūdzu jūs 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Es to ienīstu, jo, kad es atveru saģērbšanās pogu un kad es pabeidzu veidot savu raksturu, tas bija kā servera pārtraukums, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo! un es ienīstu šo spēli uz visiem laikiem!!!! 👎👎👎👎💢💢💢💦
Sveiki, šī ir mana otrā mīļākā spēle, es vienmēr to spēlēju kad man ir garlaicīgi un tas mani iepriecina , lūdzu, ielieciet dažas jaunas sejas, drēbes, cimdus un mājdzīvniekus
Man tas patīk, bet kāpēc es novērtēju divas zvaigznes, jo 50 preces ir līdz 1000
Man ļoti patīk šī spēle... Bet kaut kas tajā man nepatīk. Lieta ir tāda, ka tas vienmēr tiek atjaunināts! Piemēram, es zinu, ka vēlaties, lai jūsu spēle būtu izklaidējoša, bet vai varat, lūdzu, izveidot vienu tās versiju un pēc tam atjaunināt to dažas reizes gadā!
Man patīk šī spēle manam dēlam. Tā kā viņam bija 10 gadi, es atklāju, ka tas ir bērniem draudzīgāks salīdzinājumā ar citām spēlēm. To sakot, tagad esmu ļoti vīlies šīs spēles veidotājos un administratoros. Viņi ir izvēlējušies šajā spēlē likt lietā savu personīgo pārliecību, tērzēšanas opcijās reklamējot vakcīnas. Es patiesi uzskatu, ka personīgajai pārliecībai un politikai ir jāizvairās no bērnu spēlēm. Saglabājiet to bērniem draudzīgu! Atkal ļoti vīlies!
Šī spēle ir laba, bet man nepatīk 2 lieta 1. Tas, ko mēs teiksim citam spēlētājam, mēs neko neteiksim. 2. Tagad cenas ir tik dārgas, lūdzu, dariet cenu kā 2019.
Iegūstiet to operētājsistēmai iOS. Wispi lietotnes iezīmes ... Kad esat instalējis emulatoru, jums jāatrod lietotne Play veikals. Blakus tam jums jāievada
Šī spēle ir laba, bet lielākā daļa no lietām, kas mums ir jāpērk, ir dārgakmeņi un nauda, un man nav dārgakmeņu.😥😥
Nevajadzīgas reklāmas 😑..... Ieejot spēlē... reklāma, spēles vidū reklāma! Tiešām izstrādātāji?? Es skatos daudz reklāmu par atlīdzību... bet IZSTRĀDĀTĀJI nē.....tik nemierīgi un aizkavēti
PK XD - Play with your Friends Nuotykių bmw
Tas ir jautri, bet es nevaru teleportēties pie saviem draugiem, un es ļoti atpalieku, kādēļ gan 😒
Šī spēle ir neticama, un tā ir mana mīļākā spēle! Man ir ideja par jaunām bruņām. Tā kā daudziem cilvēkiem patīk zvaigžņu karu filma, varat pievienot: Dārta Veidera bruņas! Jauda varētu būt zema gravitācija. Es tikai sniedzu ideju, ko jūs varētu realizēt. Un thx par šo apbrīnojamo spēli
Pagaidām lieliska spēle, pk xd, kāpēc jūs paaugstinājāt cenu visam, man bija labāk ar vecāku cenu versiju, ja jūs varat pazemināt to atpakaļ uz parasto cenu, es to novērtētu ar 5 zvaigznēm.
Loti loti laba spele es kaatru dienu vinu speleju es so spelei tievinu😍😍 ietejktu jums ari
Man šī spēle tik ļoti patīk, it kā tā ir visu laiku foršākā spēle, un par to piešķiriet 3 zvaigznes, jo es domāju, ka tikai Ziemassvētkos ir jauna spēle ar šaujamieročiem, bet tur ir briesmonis, un kad es to nošāvu, tas pat vēl mirs. ......
Jā...Šī spēle ir viena no manām iecienītākajām, taču tā ir laba, taču būtu jauki, ja būtu tērzēšanas lodziņš, kur tērzēt ar draugiem un bloķēt nepiemērotos vārdus. Un..Būtu labi, ja būtu vairāk vietu, ko apmeklēt, ja tā būtu, es to spēlētu ilgi, jo pēc noteikta laika būtu garlaicīgi. Pēc visa tā labā.
Es kādu laiku nespēlēju pkxd, bet, kad es tagad iegāju spēlē, es redzēju, ka lietas vai preces ir tik dārgas nekā agrāk, piemēram, preces, kas cist 300 kļuva par 2000!! Es domāju, ka tas ir pārāk daudz, es ceru, ka jūs padarīsit lietas lētākas, jo man tas šķiet pārāk daudz!
❤️
Tas ir labi, bet, kad es spēlēju, tas vienmēr apstājas, piemēram, ļoti kavējas, lūdzu, izlabojiet to vai tas ir tikai mans tālrunis
Tas ir labi, bet pārāk daudz reklāmu — jūs saņemat vienu katru, kas piesakāties spēlē vai pabeidz mini spēli vai vienkārši izejat no ēkas, izkāpjat no tālruņa vai vērojat, kā tas ir kaitinoši, un rodas kļūme, kad jūsu mājdzīvnieks iestrēgst jūsu rokās un neļaus jums atskaņot citas animācijas